Alle bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten
Advies? bel: 085-1304595


Bedrijfsuitje Vloggen

bedrijfsuitje vloggen
vlog workshop boeken

Bedrijfsuitje "vloggen"

Aantal personen: van 20 tot 350

Prijs: 39,50 p.p.

Locatie: Heel Nederland

Meer info en beschikbaarheid:


- Uitbreiden met borrel, lunch of diner
- Korting groepen > 50 personen
- Professionele begeleiding
- Duur 2-3 uur

Het bedrijfsuitje of teamuitje "vloggen".

1. Aftrap tijdens begin show waar we enkele leuke vlogs laten zien en uitleg hoe jij jouw groeps vlog écht goed maakt.

2. Alle groepen erop uit om de beste vlogs te maken

3. Premiere van alle vlogs met een echte Youtube Award uitreiking.

Vloggen is natuurlijk niet alleen voor Nikki Tutorials, Enzo knol of  de jongens van StukTV. Heb jij de leuke taak om al jouw collega's te verrassen met een origineel bedrijfsuitje? Dan is dit bedrijfsuitje vloggen een gegarandeerd succes!

De leukste onderwerpen zijn natuurlijk de onderwerpen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Dat kan een nieuw product of dienst zijn maar ook een nieuwe werkwijze of iets compleet anders. Met de dit thema in de hand trappen we de dag af, dit doen we met een spetterende begin show op groot scherm. We geven enkele voorbeelden van succesvolle vlogs om iedereen in de juiste en enthousiaste stemming te krijgen.

Maarrr… het kan ook anders. We kunnen er ook een challenge van maken zoals gedaan wordt bij StukTV. We maken groepen van 6 personen en tijdens de start-presentatie geven de groepen elkaar opdrachten. Dit zijn opdrachten die we van te voren samen bedenken en die betrekking hebben op jouw bedrijf. Deze opdrachten worden op locatie of in de omgeving van de locatie uitgevoerd. Iedere groep neemt de ontvangen opdracht op, op basis van een vlog format. Dit concept staat garant voor spanning en sensatie en hier komen altijd de leukste vlogs uit. Wellicht wordt een van de vlogs een hit op Youtube!

Aan de slag: in kleine groepen van 6 personen ga je op pad om de vlogs te maken. Dat betekent dat elke groep eerst voorbereidingen treft en een script maakt. Daarna starten de opnames. Iedere groep mag zelf kiezen hoe zij de presentatie invult. Alleen, met z’n tweeën of met alle zes de groepsleden: “a moment of fame”. Onze teamleiders zijn er voor jullie om aanwijzingen te geven en bij te sturen zodat elke groep iets moois kan maken en een leuke “vlog” ervaring heeft.

Wil je als bedrijf vloggen inzetten in je communicatiestrategie? Kijk dan eens op Vlogcomm.nl


Bedrijfsuitje Film

bedrijfsuitje film maken
bedrijfsuitje film maken

Film workshop

Aantal personen: van 20 tot 250

Prijs: 49,00 p.p.

Locatie: heel Nederland

Meer info en beschikbaarheid?


- Uitbreiden met borrel, lunch of diner
- Korting groepen > 50 personen
- Professionele begeleiding
- Inclusief Oscar Show
- Actief bedrijfsuitje


1. Onze presentator heet iedereen welkom en legt uit wat we gaan doen.

2. Groepen worden verdeeld en iedereen gaat aan de slag met het script.

3. De "film crews" nemen scene voor scene op tot alles erop staat. its a wrap!

4. Alle films worden getoond op groot scherm bij de Oscar Show. ..

Al meer dan 12 jaar maken we samen met bedrijven films tijdens het bedrijfsuitje of teambuilding event. De deelnemers mogen zelf filmen, regisseren, acteren en, nou ja, eigenlijk alles wat met de film te maken heeft.

Dit kan een speelfilm over het bedrijf zelf zijn of juist een film over een zelf verzonnen script. Ook wordt vaak gekozen om een TV commercials te maken over het eigen bedrijf. En dit wordt dan natuurlijk vaak weer gedaan met een knipoog.

We pakken het professioneel aan want in deze workshop gaan we je verrassen met wat er mogelijk is in een paar uurtjes tijd. We maken teams van maximaal 12 personen en iedereen in de groep krijgt een taak, van regisseur tot cameraman of vrouw, setdresser, geluid, producer en natuurlijk niet te vergeten acteurs en actrices. Er staat dus niemand aan de zijlijn en dat is belangrijk.

We starten de dag met een begin-show waarbij we enkele voorbeeld clips laten zien. Daarnaast leggen we uit hoe je een film maakt, bijvoorbeeld hoe je humor en drama gebruikt in je film, technische aspecten en nog veel meer. Een soort 101 filmmaking.

Na de begin-show gaan de deelnemers in groepen uiteen. Onder leiding van een ZAPPtv regisseur gaan de groepen aan de slag met het samenstellen van een  en worden de taken binnen de “crew” verdeeld. Iedereen krijgt een rol en doet mee!

Tijd voor actie en we starten met de opnames van scene 1. En scene 2, 3, 4….en zo door tot en met de laatste scene. Its a wrap! Na een aantal uurtjes staat de film erop. Dan hebben de groepen tijd voor een drankje terwijl de ZAPPtv crew de films gaat monteren voor de grote premiere show. Wie gaat er met de Oscar naar huis?


Reisprogramma maken

bedrijfsuitje reisprogramma

Reisprogramma maken

Aantal personen: van 20 tot 350

prijs: 59,50 p.p.

Locatie: heel Nederland

Check beschikbaarheid:

- Uitbreiden met borrel, lunch of diner
- Korting groepen > 50 personen
- Professionele begeleiding
- Te gebruiken voor promotie
- Creatief en energiek
- Ontdek je talent!

Bedrijfsuitje Reisprogramma maken in jouw stad.

Er zijn veel mensen die graag zouden willen ruilen met Floortjes Dessing haar baan. Lekker de wereld rondreizen en aan de kijker laten zien hoe mooi de wereld is. Maar hoe is het nu echt om een reisprogramma te maken? Om een klein kijkje in die keuken te krijgen hebben we de workshop “reisprogramma maken” ontwikkeld. 

In de stad waar jouw bedrijf of organisatie gevestigd is of over een stad die je voorkeur heeft gaan we een reisprogramma’s maken in groepen van maximaal 10 personen. Wie weet wordt een van de programma’s nog een hit op Youtube!

Hoe gaat deze workshop in z’n werk? We starten ook deze workshop weer met een leuke presentatie waarbij we voorbeelden op groot scherm laten zien. Dan maken we groepen waarbij we taken als camera, licht en geluid uitdelen. Dan gaat iedere groep apart zitten en maakt iedere groep samen met de groepsleden het script. Natuurlijk niet te lang want we willen zoveel mogelijk tijd overhouden voor de opnames. Om alle groepen op weg te helpen hebben een soort VVV van de stad opgericht. Een online webpagina toegankelijk voor alle teams waar alle hotspots van de stad op staan, informatie over de geschiedenis van de stad en andere informatie die gebruikt kan worden binnen dit format.

Aan de slag met scene 1.  Op locatie, gewapend met een camera en geluid aan gaan we de opnames starten met een of meerdere presentatoren per groep. Dat wordt hilarisch! Na een aantal uur zijn de opnames klaar en kunnen de groepen even uitrusten tijdens de borrel. De ZAPPtv crew gaat ondertussen de reisprogramma’s monteren. Dan volgt uiteraard de grote premiere. Wie gaat er vandoor met gouden Televizier Ring?


Bedrijfsuitje Mediapark

bedrijfsuitje mediapark
bedrijfsuitje mediapark
bedrijfsuitje mediapark

Mediapark bedrijfsuitje.

Aantal personen: 20 tot 350

Prijs: 59,50 p.p.

Locatie: heel Nederland

Meer info en beschikbaarheid:

- Uitbreiden met borrel, lunch of diner
- Korting groepen > 50 personen
- Professionele begeleiding
- Top locatie
- Beeld en geluid experience

Bedrijfsuitje Mediapark film maken en Beeld en Geluid Experience.

Een bedrijfsuitje op het MediaPark in Hilversum is eigenlijk altijd een succes. Al decennia lang worden op dit park alle journaals en vele shows en andere programma's opgenomen. Nu ga je zelf een programma maken, van camera tot presenteren en acteren, iedereen doet mee. Combineer de workshop met een bezoek aan “Beeld en Geluid” en de dag is compleet.

Hoe gaat deze activiteit in zijn werk? Op het Mediapark zijn een aantal studio’s te huur en afhankelijk van het budget kiezen we er een waar we event houden. De films die we gaan maken kunnen commercials zijn, kort speelfilms, vlogs of elk ander concept dat we aanbieden. De kans dat we BN’ers tegen het lijf lopen is hier natuurlijk wel erg groot!

Tijdens deze workshop mag je alles zelf doen! Filmen, regisseren, geluid, licht en natuurlijk acteren. Tja, de films of video’s zijn helemaal van eigen hand! Natuurlijk wordt elke groep ook tijdens deze activiteit begeleid door een ervaren ZAPPtv-er!

Aan het einde van de workshop, terwijl wij van ZAPPtv de films monteren, is het leuk om de “Beeld en Geluid Experience” te doen. Deze kan je bij ons boeken en duurt ongeveer een uur. Dit is precies de tijd die wij nodig hebben om de films te monteren.


Het maken van de vlogs duurt ongeveer 2 uur. Zijn de vlogs klaar? Dan is het tijd voor de eindpresentatie! Op groot scherm presenteren we de vlogs en een professionele jury kiest de winnaar die de Youtube Award mee naar huis mag nemen!

Elevator Pitch

Elevator Pitch workshop

Aantal personen: van 20 tot 80

Prijs vanaf: 49,00 p.p.

Locatie: heel Nederland

- Uitbreiden met borrel, lunch of diner
- Korting groepen > 50 personen
- Professionele begeleiding
- Iedereen zijn /haar eigen pitch

1. Samenkomst op locatie naar keuze en aftrap van de dag door onze presentator.

2. Verdelen van groepen en aan de slag met de onderwerpen voor de pitches.

3. Groepen terug in de zaal voor presentatie van de pitches onder leiding van onze presentator.

Zonder uitzondering is het voor iedereen moeilijk om "out of the blue" een pitch af te steken. We maken ons kwetsbaar en daar heerst een natuurlijk weerstand tegen. Paradoxaal genoeg krijgen we juist een fijn gevoel van overwinning als we zo'n pitch juist toch doen! Helemaal als als de pitch succesvol is. Daar is deze workshop voor om je op een leuke interactieve manier een elevator pitch te leren. Gewoon een gezellige teambuilding workshop!

Samen stellen we de onderwerpen samen en bepalen we of de pitches per persoon of als groep gegeven gaan worden. Als groep is ook erg leuk want dan kunnen de onderwerpen wat breder zoals een nieuwe product lancering, een nieuwe werkwijze of iets wat je graag zou willen veranderen binnen het bedrijf. Maar persoonlijke pitches kunnen natuurlijk ook. Interessant om eens van elkaar te horen wat hun kracht is.

Enorm leerzaam en leuk om te doen. Onze presentator zorgt ervoor dat iedereen op zijn of haar gemak is en dat er de nodige humor in verwerkt zit.

De volgende 30 seconden zijn voor jou!


Company City Game (custom)

Company City Game

Aantal personen: van 20 tot 350

Prijs: 39,50 p.p.

Locatie: Overal in Nederland


Meer info en beschikbaarheid:


- Uitbreiden met borrel, lunch of diner
- Korting groepen > 50 personen
- Professionele begeleiding
- Op maat voor jouw bedrijf
- Na afloop samen beelden kijken.

Escape Room Outdoor (grote groepen)

Escape Room Outdoor

Aantal personen: van 20 tot 350

Prijs: 39,50 p.p.

Locatie: Overal in Nederland


Meer info en beschikbaarheid:


- Uitbreiden met borrel, lunch of diner
- Korting groepen > 50 personen
- Professionele begeleiding
- Iedereen tegelijk spelen

Bedrijfsuitje Escape Room Outdoor.

1. Samenkomst op locatie in de stad van keuze.

2. Een spannende start die direct de toon zet!

3. Iedereen op avontuur in de stad op weg naar de ontsnapping.

4. Terugkomst op de locatie. Samen bekijken "geheime beelden" en uitreiking "Escape Master" Award.

Je komt aan op locatie. Iedereen is gespannen wat er gaat gebeuren. Een knal, rook en er staat een kist in het midden. Op de kist liggen Ipads voor elke groep. Wie hoort er bij elkaar? Wat gaat er gebeuren? Dit spel ontvouwd zichzelf als een spannende speelfilm en houdt iedereen in de greep van het eerste moment tot de laatste seconde.

Elke “Escape Room Outdoor” stemmen we af op de groep, zodat de opdrachten herkenbaar zijn en we nog meer interactie met de groepsleden en “suspense” krijgen. Dit kan bijvoorbeeld al beginnen met een telefoontje een aantal dagen voor dat het event plaatsvindt…spannend!

Op de dag van dit bedrijfsuitje komen we samen op een centrale plek in de stad waar het event wordt gehouden. Dan zijn er een aantal mogelijkheden om het spel te starten waaronder bovenstaande. Maar graag bespreken we wat het beste bij jouw groep past.

Ready, set, go! Alle groepen gaan erop uit met een Ipad en overige zaken die elke groep meekrijgt om uit de stad te ontsnappen. Terwijl de groepen zich vermaken houden wij in het commandocentrum alles in de gaten zodat we zeker weten dat alles op rolletjes loopt.

Durft jouw bedrijf dit aan?

Na een aantal uur komen de groepen terug op de afgesproken verzamelplaats en is iedereen natuurlijk super nieuwsgierig wie het spel gewonnen heeft. De groep met de beste scores op de uitgevoerde opdrachten mag zich de Escape Master noemen. Eeuwige Roem!DJ workshop bedrijfsuitje

DJ workshop

Aantal personen: van 20 tot 200

Prijs: 55,00 p.p.

Locatie: Heel Nederland

Meer info en beschikbaarheid:

- Uitbreiden met borrel, lunch of diner
- Korting groepen > 50 personen
- Professionele begeleiding
- 100+ DJ sets
-  Leukste workshop!

Nederlands trots, laten we dat voorop stellen. Overal ter wereld staan de Nederlandse DJ’s aan de top. Tiësto, Martin Garrix, Armin van Buuren en dan nog een hele lijst met DJ’s waar je wellicht nog nooit van gehoord hebt maar die wel bekend zijn in sommige delen van de wereld. 

Tijd dus om hier een “experience” van de te maken die je als bedrijfsuitje kan doen. Hoe pakken we dat aan? Wij vinden dat je ook echt moet ervaren hoe het is om achter een Pioneer set de tracks in te starten, door te mixen en natuurlijk moet er “ge-mc-t” worden: “put your hands up in the air!”

We hebben een kleine 100 DJ’s sets, dus ook grote groepen kunnen deze workshop boeken. Iedereen kan aan de knoppen draaien en daarmee gaan we de “talentenjacht” beginnen. Tijdens de eerste ronde gaan we in kleine groepen een performance doen en daaruit komen dan een een aantal winnaars die voor de hele groep optreden. Uiteindelijk komt de finale en zal de Top DJ van het bedrijf gekozen worden.

Dit is een enorm energieke activiteit en is daarom erg geschikt om als avondprogramma te doen of onderdeel te laten zijn van een feestavond.


Netflix serie maken

Netflix serie maken

Aantal personen: van 20 tot 350

Prijs: 69,50 p.p.

Locatie: Heel Nederland

Meer info en beschikbaarheid:

- Uitbreiden met borrel, lunch of diner
- Korting groepen > 50 personen
- Professionele begeleiding
- Creatief én actief
- Iedereen kan meedoen.

Netflix serie maken workshop.

Lineaire TV is op zijn retour want bijna iedereen zit gekluisterd aan Netflix. Herkenbare vragen tijdens de koffiepauze zijn: “ben jij al bij season 2?” of “kijk je Narco’s?” of “Casa is heel gewoon geworden vind jij ook niet?”. Iedereen kent het wel, series waarbij je niet kan stoppen met kijken: het Netflix effect!

Als filmbedrijf moeten we hier natuurlijk iets mee. Wat nu als je je eigen serie kan maken? Dat is lastig in een middag maar met de hulp van onze scenarioschrijvers kunnen we er toch een leuke mini-serie van maken.

Vooraf aan het bedrijfsuitje gaan we jullie vragen stellen over het bedrijf en de mensen die bij jullie werken en op basis daarvan schrijven we een script dat echt uniek is en jullie eigen Netflix serie wordt. Op de dag van het bedrijfsuitje gaan we de scènes opnemen. Voor mensen die niet voor de camera willen kunnen natuurlijk achter de camera een leuke taak vinden. We hebben immers ook cameramannen, cameravrouwen, regisseurs en producers nodig. Ook tijdens deze activiteit starten we weer met een leuke show voor iedereen waarbij we korte scènes uit een aantal bekende Netflix series laten zien. Bij deze scènes laten we zien waarom deze series zo goed zijn, zodat de groepen dit tijdens het maken van de opnames zelf ook weer kunnen gebruiken. Elke groep van maximaal 12 personen wordt begeleid door een ervaren ZAPPtv-er,  iedereen is in goede handen.


Magazine maken

(online) Magazine maken.

Aantal personen: van 20 tot 350

Prijs: 59,50 p.p.

Locatie: heel Nederland

Meer info en beschikbaarheid:

- Uitbreiden met borrel, lunch of diner
- Korting groepen > 50 personen
- Professionele begeleiding
- Prachtig aandenken
- Creatief en inhoudelijk

Bedrijfsuitje Magazine maken.

Heeft jouw bedrijf genoeg nieuwtjes en onthullingen om een klein magazine van 24 pagina’s mee te vullen? Als het antwoord “ja!” is dan is deze activiteit zeker een aanrader. En ja, het is al bijna 2019 dus dit magazine kan ook helemaal online gemaakt worden. Zodoende kunnen we er ook video en podcasts in verwerken. Hoe leuk is dat?

Hoe gaat deze activiteit in z’n werk? Iedereen is medemaker van het magazine en dat betekent dat iedereen dus een taak heeft binnen deze activiteit. Maar we beginnen natuurlijk met een start presentatie waarin we aan de totale groep uitleggen wat de bedoeling. Tijdens deze presentatie geven we ook enkele voorbeelden. Dan gaan we in kleinere groepen van 10 personen uiteen en iedere groep staat onder begeleiding van een teamleider van ZAPPtv. Tijdens de start presentatie krijgt elke groep een stuk van het magazine toebedeeld, zo maakt de ene groep bijvoorbeeld de voorkant en  de inhoudsopgave en 2 interviews, en maakt de andere groep 2 grote interviews en een video opname. Ook kan er bijvoorbeeld een smoelenboek gemaakt worden door foto’s te maken van alle medewerkers, inclusief een persoonlijke quote van iedereen.Zo vullen we het hele magazine. Inhoudelijk hebben we overleg en kunnen we de grote lijnen van de inhoud van het magazine al bepalen.

Als alle interviews en fotoshoots en overige taken volbracht zijn komen we weer samen en nemen we de hoogtepunten van de dag door. Als voorproefje laten we dan alvast enkele fragmenten zien op groot scherm. Onze grafisch vormgever maakt het magazine verder op en wanneer je kiest voor een papieren versie dan is deze binnen 2 weken gereed. Kies je voor het online magazine dan is deze binnen 4 dagen klaar en online.


Djembe trommel workshop

bedrijfsuitje djembe trommelen

Djembe workshop

Aantal personen: 20 tot 350

Prijs: 59,50 p.p.

Locatie: heel Nederland

Meer info en beschikbaarheid:

- Uitbreiden met borrel, lunch of diner
- Korting groepen > 50 personen
- Professionele begeleiding
- Ook als korte "break"
- Energizer

Djembe trommel workshop.

Het plezier dat het samen trommelen geeft, is iedere keer weer direct zichtbaar. De positieve impact die de djembé workshop heeft werkt echter nog tijden lang door. Achter de trommel zijn we allemaal hetzelfde en maken we met elkaar muziek. Tijdens deze Afrikaanse workshop staat samenwerken en plezier dan ook voorop! Of het nu gaat om een groep van 10 of 100 man, volwassenen of kinderen, de djembé verbroedert gewoon! Vandaar dat dit bij uitstek een workshop is die het groeps- of teamgevoel versterkt.

De workshops worden gegeven door ervaren en sympathieke djembe leraren. Hun geduld en enthousiasme werken ontluikend en al gauw voelt iedereen zich vrij genoeg om zich helemaal te laten meeslepen door de opzwepende Afrikaanse beats. Energie gaat bruisen, mensen komen los en het plezier spat er vanaf!  Eerlijk en onbevangen plezier, muzikaal vertier op de trommel, samen, met elkaar!

Hoe verloopt de djembé workshop? Stap voor stap wordt iedereen meegenomen in deze muzikale ontdekkingsreis. De basistechnieken en de basis-tonen van de djembé worden aangeleerd en op speelse wijze verwerkt tot een waar muziekstuk . Waar aan het begin van de workshop nog veel met het hoofd gespeeld wordt, neemt het gevoel het gedurende de workshop langzaam maar steeds meer over. En dan komt er wat los… De deelnemers ontdekken hun eigen muzikaliteit (én die van de anderen!), iedereen doet helemaal mee en heeft zijn plek in het geheel. Aan het eind van de workshop zet de groep samen een spetterend nummer neer.

Kookworkshops

De kookworkshops

Aantal personen: van 20 tot 100

Prijs: 59,50 p.p.

Locatie: heel Nederland

Check beschikbaarheid:

- Uitbreiden met borrel, lunch of diner
- Korting groepen > 50 personen
- Professionele koks
- Frans, Indiaas, Thais en meer.

De kookworkshop.

Samen koken en eten verbindt en de meeste mensen hebben in ieder geval in een van deze twee activiteiten veel plezier. Tijdens een kookworkshop wordt dit nog eens extra versterkt. Net als bij onze andere activiteiten gaat iedere werknemer tijdens deze workshop ervaren dat hij/zij meer kan dan verwacht. Onder leiding van creatieve koks gaat elke kookgroep een aantal leuke en uitdagende gerechten maken. Uiteraard gaan we na het koken samen aan tafel om te genieten van alle lekkernijen.

In overleg kunnen we aan deze kookworkshop een thema hangen dat actueel is voor je bedrijf.

Om te kunnen koken hebben we een keuken nodig en daarom is deze workshop slechts op een aantal locaties te boeken. In principe is er een mogelijkheid om een mobiele keuken op te zetten, de prijs hiervoor is op aanvraag.


De Activiteiten combi-dag

De activiteiten combi-dag

Aantal personen: van 20 tot 350

Prijs vanaf: 49,00 p.p.

Locatie: heel Nederland

Meer info en beschikbaarheid:

- Uitbreiden met borrel, lunch of diner
- Korting groepen > 50 personen
- Professionele begeleiding
- Zeer divers programma
- geschikt voor grote groepen

De combi dag.

1. Samenkomst op locatie naar keuze en aftrap van de dag door onze presentator.

2. Verdelen van groepen en aan de slag met de activiteit naar keuze.

3. Alle deelnemers terug in de zaal waar een leuke recap volgt met beeld.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom is er de "combi dag" waarin iedereen kan kiezen welke (teambuilding) activiteit hem of haar het meeste aanpreekt. De ene wil meedoen met de Djembe workshop en de ander wil juist schitteren in een zelf gemaakte commercial. Het kan allemaal!

Wat gaan we doen? Zoals je kunt lezen op onze website: www.zapptv.nl, bieden we een tiental activiteiten aan. Uit deze activiteiten gaan we samen een programma samenstellen. Je kan kiezen of mensen vooraf op een activiteit kunnen inschrijven of gewoon op de dag zelf een keuze kunnen maken.

Het voordeel van je werknemers een keuze te geven welke activiteit hij/zij graag wilt doen, is dat iedere werknemer de kans krijgt om evenveel van het bedrijfsuitje of teambuilding-dag te genieten. Niemand is hetzelfde en zo stel je toch iedereen tevreden. De dag wordt gehost door een van onze leuke presentatoren.

De combidag wordt meestal geboekt door grotere groepen. Bij het organiseren van deze dag komen verschillende elementen om de hoek kijken: het kiezen van de activiteiten, het kiezen van de locatie en het kiezen van de catering. Zo kun je wat betreft catering kiezen voor alleen koffie en thee, of ook een lunch, diner of juist alleen een borrel na afloop. Dit kunnen we allemaal voor je regelen.

Enter your text here...